Over Real Estate Antwerp

Wij zijn een familiaal projectontwikkelingsbedrijf wat er voor zorgt dat we erg betrokken zijn met onze klanten en onze projecten. Als één grote familie proberen we steeds tot de beste oplossingen te komen. Al onze projecten zijn onze kinderen. Door onze jarenlange ervaring in de regio Antwerpen, mogen we onszelf dan ook wel regionaal vastgoedspecialist noemen. De aan- en verkoop doen we in eigen beheer of in samenwerking met gerenommeerde immo-kantoren en elk van onze projecten volgen we op de voet. We werken steeds met eigen mensen ofwel met aannemers met wie we een vertrouwensrelatie hebben opgebouwd en die dezelfde waarden delen als wij.

Met de grootste zorg, toewijding en vakmanschap renoveren en herontwikkelen wij woningen en appartementen tot ver buiten Antwerpen, van Limburg over de Ardennen tot aan de kust. Ook voor renovatiewerken aan uw eigen woning kan u bij ons terecht.

Bij Real Estate Antwerp wordt er enkel met de meest duurzame en kwalitatieve materialen gewerkt. Of we nu nieuwbouw ontwikkelen of een bestaand gebouw renoveren, we hanteren steeds de nieuwste normen wat betreft isolatie, akoestiek, energiezuinigheid en ventilatie. Dit in combinatie met een tijdloze architectuur en gebruik van de meest innovatieve technieken, zorgt er voor dat wij ontwikkelen met een meerwaarde voor u in de toekomst.

Wij werken op maat en houden rekening met de smaak en de specifieke wensen van de klant.

Wij hechten veel belang aan de onderlinge communicatie met onze klanten. Vandaar dat onze klanten volledig mee kunnen beslissen over de binnenafwerking van hun appartement. Daarnaast worden alle materialen zorgvuldig geselecteerd op basis van hun duurzaamheid en elegantie. Want dankzij onze traditionele bouwstijl met permanente zorg voor detail zorgen wij voor een kwalitatief hoogstaande constructie waar iedereen nog tientallen jaren onbezorgd zal van kunnen genieten. De creativiteit, de optimale prijs/kwaliteit verhouding en de systematische opvolging van de werk zijn zaken die er voor u als bewoner toe doen.

Iedereen kan bij ons terecht voor luxueus, maar toch betaalbaar wonen. Wij bieden als betrouwbare partner, gebaseerd op jarenlange ervaring, de beste prijs/kwaliteitsverhouding binnen uw budget.